Home                                                                                                      Juli 2013

Inhoud van deze editie:
Grijp uw kans in Hongarije
HR-beleid? Ook voor kmo's!
IWT-steun voor uw kmo-innovatieproject
Genium Group maakt een succes van uw subsidieaanvraag
Maak kennis met onze nieuwe teamleden

Internationaal ondernemen
Grijp uw kans in Hongarije
Medio mei gaf Genium Group een seminarie over subsidies in Hongarije. Dat gebeurde tijdens een groepszakenreis, georganiseerd door Flanders Investment Trade (FIT).
Hongarije Doel van de reis? De samenwerking tussen Hongaarse en Vlaamse ondernemingen bevorderen. Aan Vlaamse kant namen een tiental kmo's deel. Stuk voor stuk met een goedgevulde afsprakenagenda. Het lijkt vandaag, door de politiek-economische situatie, niet vanzelfsprekend om zaken te doen in Hongarije. En tóch zijn er voldoende impulsen om samenwerkingen op te zetten. Ook voor uw onderneming. 
Ontdek wat Hongarije aan internationale projecten te bieden heeft. En grijp uw kans!


Human Resources Management
HR-beleid? Ook voor kmo's!
Human Resources Management? Voor bedrijfsleiders van kmo's heeft de term nog vaak een negatieve bijklank. Toch heeft ook een kleine organisatie baat bij een sterk HR-management.
De zaakvoerder van een kmo vertrouwt niet zelden op zijn buikgevoel. Een personeelsmanager is er niet. En de informele sfeer? Die wil de bedrijfsleider niet zien verdwijnen. Dus: geen HR-management. Maar dat is een denkfout. Want de voordelen van doordachte en praktische HR-tools zijn legio. Voor werkgever én werknemers. En voor grote én kleine bedrijven. Lees nu hoe HR-management uw onderneming ondersteunt.
Human Resources Management

 

Subsidies
IWT-steun voor uw kmo-innovatieproject
IWT-steun Is uw kmo bezig met een innovatieproject? Rond een technologische of andere wetenschappelijke activiteit? Vergeet dan niet uw subsidie aan te vragen bij het agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT).

Innovatieprojecten dragen bij tot de ontwikkeling van nieuwe of vernieuwende producten, processen, diensten of concepten. En tot de toepassing van nieuwe kennis. Of uw project in aanmerking komt voor een subsidie? Bekijk nu de voorwaarden en bedragen.

 

15 miljoen euro steun op 5 jaar tijd
Genium Group maakt een succes van uw subsidieaanvraag
Succes Op vijf jaar tijd heeft Genium Group voor haar klanten vijftien miljoen euro aan subsidies verworven. We lieten onze expertise los op aanvraagdossiers van kmo's en grote spelers uit álle sectoren. En haalden steunbedragen binnen van 50.000 tot 1 miljoen euro.

Wil uw onderneming subsidies in de wacht slepen? Lees dan hoe Genium Group uw slaagkansen maximaliseert. 

 

Genium Group België breidt uit
Maak kennis met onze nieuwe teamleden
Employed
Na een intensieve zoektocht is het Genium Group-team twee Consultants en een Sales Assistant sterker. De Belgische vestiging deed het de voorbije jaren erg goed. Een personeelsuitbreiding was dus geen overbodige luxe.

Nieuwsgierig naar wie ons team compleet maakt? Maak kennis met onze nieuwe collega's! 


 


Uitschrijven?